Poziv na Proljetni susret Anti stres kampa u Vuglec Bregu 26-29.04.2018

Datum objave: 27. 2. 2018.

Voditeljica radionice dr Magdalena Nardelli Kovačić
Organizator i voditeljica zvučne relaksacije dr Ljiljana Lulić Karapetrić

ANTISTRES KAMP-PROLJETNI SUSRET 2018. – VRIJEME JE ZA PROMJENU

U današnje vrijeme kad u svojim urbanim životima jurimo sve više i sve brže pravi je izazov ostati opušten i osjećati se dobro na sva tri nivoa: Body,Mind ,Soul (tijelo,um i duša). Udaljeni i otuđeni od prirode,opterećeni odgovornostima i brigama, nezadovoljstvom, nedostatkom samopouzdanja i usamljenošću teško pronalazimo unutrašnju snagu i motivaciju za pozitivne promjene.
Naš Proljetni susret u predivnoj prirodi u srcu Hrvatskog zagorja je četverodnevna pauza od sresne svakodnevnice, healing retreat, ponovna prilika za relaksaciju,otpuštanje stresa, zagrljaje s prijateljima, bolje upoznavanje i razumijevanje samog sebe i promjenu na bolje,sticanje novih iskustava i punjenje baterija.

Cilj radionice je osvijestiti promjenu koja nam je u ovom trenutku našeg života najpotrebnija-promjena u sebi, na sebi, u svom odnosu prema sebi, svom partneru, obitelji, prijateljima, kolegama na poslu.

Kroz šetnje i vježbanje u prirodi (O.D.H.E.), ples i pjesmu, specijaliziranu kineziologiju,shiatsu, meditacije i razne healing tehnike kreirat ćemo veću svjesnost,ponovo naučiti kako biti TU i SADA, kako cijeniti i voljeti sebe, kako odabrati nove, bolje obrasce ponašanja za postizanje promjene i kako uzeti odgovornost za svoj psihofizičko duhovni oporavak i pozitivnu promjenu.
Program je složen tako da drži učesnike što je moguće aktivnijim.

Tipični dan u Proljetnom susretu:

Ustajanje rano i jutarnja šetnja i vježbanje u prirodi. Doručak.
Jutarnja sesija- identifikacija uzroka vlastitog stresa tehnikama spacijalizirane kineziologije i usvajanje tehnika otpuštanja stresa i relaksacije( ples kao tehnika otpuštanja stresa, zvuk kao tehnika otpuštanja stresa-Healing sounds, pisanje kao antistres tehnika, slušanje muzike kao tehnika za otpuštanje stresa).

Podnevna meditacija-Nataraj, Heart chakra, Nadabrahma.

Uživanje u našim delicijama i druženje s prijateljima. Kratki popodnevni odmor.

Šetnja i vježbanje u prirodi. Popodnevna sesija- healing tehnike, Brain Gym i izrada individualnog programa vježbi i tehika za ostvarenje pozitivne promjene. Popodnevna meditacija-Kundalini.
Večera. Večernja sesija “mood raport“-razmijena iskustava uz suport voditelja i nakon toga Divine healing- shiatsu tretman.

Program se svakodnevno, a ponekad i nekoliko puta u danu, mijenja zavisno o specifičnim potrebama učesnika. Uvijek s ljubavlju i svijesnošću.

Ljubav je uvijek ključ.

Smještaj u dvokrevetnim sobama plaća se osobno uz uvjete po Ponudi a kotizacija za sudjelovanje iznosi 800 kuna a za umirovljenike 640 kuna ( 20%) popust.

Ponuda smjesštaja

Svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se javiti na e mail predsjednice udruge Promjena, dr Ljiljana Lulić Karapetrić – ljiljana.lulic.karapetric@gmail.com